Vertelstenen

Nieuw in de webshop! Story Stones ofwel vertelstenen. Al een poosje liep ik met het idee dat het me zo mooi leek om sensorische bakken te combineren met vertelstenen. 

 

Vertelstenen bevorderen de taalontwikkeling en het denkvermogen van kinderen. Ook de fantasie en creativiteit van de kinderen worden geprikkeld. Vertelstenen kunnen kinderen ook helpen om gevoelens en emoties te uiten. Ze kunnen er ook een uitlezen en die gebruiken als krachtsteen. We gaan jullie daar binnenkort uiteraard meer over vertellen!

Deze materialen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. Ik kleur altijd met voedingskleurstof, zodat als er toch even geproefd wordt het niet schadelijk is.


Sommige producten moet ik nog kleuren of klaarmaken. Daarom is mijn streven om de pakketjes binnen 7 werkdagen te versturen. Is er haast bij of is het een cadeautje? Of is een pakket niet meer op voorraad? Of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid. Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

'Mijn dochter vond vooral de vertelstenen van de gruffalo het einde. Ikzelf vond de muis echt fantastisch gelukt! Echt prachtig. Ik zette de muziek van de gruffalo op en de kinderen begonnen te spelen. Echt heel leuk om zo met de winter bezig te zijn.'