Zand en Water Tafel

 

Vanaf mei gaan we beginnen met de trainingen en gaan we meedraaien in een kleuterklas. Hoe kun je Sensopatisch Spel meer inzetten in de Kleuterklas? Een hele duidelijke daarvan in de Zand & Water Tafel. Deze is nog vaak gevuld met alleen Zand of Water. Maar daar kun je zoveel meer mee doen!


Ik ga daar dan ook pakketten van maken. Deze lijken erg op de Thema Pakketten voor Sensopatisch Spel, maar dan in het groot. Ben je al vast nieuwsgierig, of heb je al een Thema waar ik je bij kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op. 

 

De losse producten en complete pakketten in de Webshop van De Kliederschuur zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. Ik kleur altijd met voedingskleurstof, zodat als er toch even geproefd wordt het niet schadelijk is.

 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop in gang zijn is donderdag onze vaste inpakdag. 's Morgens pakken we alle bestellingen in zodat ze voor drie uur op de post kunnen. Dan heb je het binnen voor het weekend. Mocht er echt haast bij zijn, of is het een cadeautje? Of is een pakket niet meer op voorraad? Of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid. Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.