Smalle Sensory Bottles

Is je kindje nog te jong voor een Sensopatische bak. Of vind je dit gewoon nog wat te spannend. Dan is het fijn om te beginnen met een Sensory Bottle. Zo kun je dezelfde materialen aanbieden. Alleen zitten ze dan in een fles waarvan de dop is vastgelijmd. Je baby kan er naar kijken, mee schudden, spelen en tot rust komen.
De smalle flessen zijn al geschikt voor baby's vanaf 3 maanden. Hier vind je de gevulde smalle flessen, er zijn ook brede flessen en lege flessen om zelf te vullen.
Deze materialen zijn dus gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Dat dit voor baby's is en zelfgemaakt is, betekent wel dat je er altijd samen en of onder toezicht mee moet spelen!
Sommige producten moet ik nog kleuren of klaarmaken. Daarom is mijn streven om de pakketjes binnen 7 werkdagen te versturen. Is er haast bij of is het een cadeautje? Of is een pakket niet meer op voorraad? Of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid. Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.