Sensory Buisjes, Bottles en Ballen

Is je kindje nog te jong voor een Sensopatische bak. Of vind je dit gewoon nog wat te spannend. Dan is het fijn om te beginnen met een Sensory Buisje, Bottle of Bal. Zo kun je dezelfde materialen aanbieden. Alleen zitten ze dan in een buisje, fles of bal die goed is vastgelijmd. Je baby kan er naar kijken, mee schudden, spelen en tot rust komen.


Je vindt hier de gevulde buisjes, flessen en ballen, maar ook lege om ze zelf te vullen. Bij de lege flessen zit dan ook een uitgebreide beschrijving.

 

Deze materialen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. Ik kleur altijd met voedingskleurstof, zodat als er toch even geproefd wordt het niet schadelijk is.


Sommige producten moet ik nog kleuren of klaarmaken. Daarom is mijn streven om de pakketjes binnen 7 werkdagen te versturen. Is er haast bij of is het een cadeautje? Of is een pakket niet meer op voorraad? Of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid. Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.