Sensopatisch Spel Pakketten

Bied jij je kind wel eens een sensorische bak aan? Een bak met rijst, haver, maïs, kikkererwten, scheerschuim... Een bak waarin ze heerlijk kunnen voelen en mee kunnen spelen. Ontspannend, geen doel, heerlijk in het hier en nu. Bewust worden van je lichaam en het materiaal. Verwerken van de prikkels van een drukke dag. Of even tot rust komen in een drukke of spannende situatie. Zo was de bak met haver en paardjes hier een groot succes in de Sinterklaas tijd. Bekijk hieronder onze complete pakketten en losse producten.

De losse producten en complete pakketten in de Kliederschop zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn creatief, uniek, out of the box en zelfgemaakt!
Ik kleur altijd met voedingskleurstof, zodat als er toch even geproefd wordt het niet schadelijk is. Dat dit voor jonge kinderen is en zelfgemaakt is, betekent wel dat je er altijd samen en of onder toezicht mee moet spelen of knutselen.
Sommige producten moet ik nog kleuren of klaarmaken. Daarom is mijn streven om de pakketten binnen 7 werkdagen te versturen. Is er haast bij of is het een cadeautje? Of is een pakket niet meer op voorraad? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.