Pakket op Maat

Naast alle producten in de webshop kun je ook een pakket op maat bestellen. Denk aan een thuispakket voor een Kinderfeestje, pakketten voor op school, voor een doop. Of zoals op de foto hieronder een pakket voor een Begrafenis (om de deksel van de kist mee te beschilderen).
Er is veel mogelijk! Stuur mij gerust een berichtje en dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. 

De producten en pakketten in de Kliederschop zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden.
Ik kleur altijd met voedingskleurstof, zodat als er toch even geproefd wordt het niet schadelijk is.
Sommige producten moet ik nog kleuren of klaarmaken. Daarom is mijn streven om de pakketjes binnen 7 werkdagen te versturen. Is er haast bij of is het een cadeautje? Of is een pakket niet meer op voorraad? Of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid. Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

Van 25 december tot en met 9 januari nemen wij als gezin vakantie. Je kunt in de Kerstvakantie wel gewoon bestellen, maar vanaf 10 januari pak ik de webshop weer op. En ik hoop dat in februari de schuur ook weer open kan.
Dus als je wat wil bestellen om in de Kerstvakantie samen creatief aan de slag te gaan? Doe dit dan op tijd. Ook omdat ik van een aantal pakketten een beperkt aantal heb, en omdat het momenteel erg druk is bij de post.