Klieder Pakketten

Is jouw kind gek op kliederen? Ben je op zoek naar nieuwe, toffe, unieke, out of the box klieder pakketten. Dan vind je hier de basis klieder materialen, producten en complete klieder pakketten om heerlijk samen te kliederen. Bij de complete pakketten zit een uitgebreide beschrijving.
De materialen, producten en pakketten zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn creatief, uniek, out of the box en zelfgemaakt!
Dat dit voor jonge kinderen is en zelfgemaakt is, betekent wel dat je er altijd samen en of onder toezicht mee moet knutselen.
Sommige producten moet ik nog kleuren of klaarmaken. Daarom is mijn streven om de pakketjes binnen 7 werkdagen te versturen. Is er haast bij of is het een cadeautje? Of is een pakket niet meer op voorraad? Of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid. Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

Van 25 december tot en met 9 januari nemen wij als gezin vakantie. Je kunt in de Kerstvakantie wel gewoon bestellen, maar vanaf 10 januari pak ik de webshop weer op. En ik hoop dat in februari de schuur ook weer open kan.
Dus als je wat wil bestellen om in de Kerstvakantie samen creatief aan de slag te gaan? Doe dit dan op tijd. Ook omdat ik van een aantal pakketten een beperkt aantal heb, en omdat het momenteel erg druk is bij de post.