De Kliederspiegel

 

Bied jij je kind wel eens een Sensomotorische bak aan? Een bak met rijst, haver, maïs, kikkererwten, scheerschuim... Een bak waarin ze heerlijk kunnen voelen en mee kunnen spelen. Ontspannend, geen doel, heerlijk in het hier en nu. Bewust worden van je lichaam en het materiaal. Verwerken van de prikkels van een drukke dag. Of even tot rust komen in een drukke of spannende situatie. 

Bekijk hier onze complete basis pakketten voor Sensopatisch Spel met de klieder spiegel. Er is een pakket met natuurlijke materialen, een pakket met gekleurde materialen, een pakket waar geluid maken centraal staat, een pakket waar de reuk centraal staat, een pakket waarmee je veel kunt tellen en rekenen en een pakket waarmee je fijn het schrijven kunt oefenen.

In De Kliederschuur gebruik ik graag spiegels. Het geeft zo'n mooi extra effect! En zorgt voor veel verwondering. In De Kliederschuur gebruik veel echte materialen (in plaats van plastic) zoals spiegels en vazen. Ik zie dat kinderen hier vanzelf heel voorzichtig mee om gaan. Omdat je ze dit vertrouwen geeft. En alleen als je ze echte materialen aanbiedt leren ze deze ook kennen en ermee om te gaan. Er gaat hier dan ook heel zeldzaam iets kapot. Maar het is en blijft natuurlijk een echte spiegel waar je mee werkt. Leg hem daarom op een vlakke ondergrond en berg hem goed op als je hem weg zet.

 

Deze materialen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. Ik kleur altijd met voedingskleurstof, zodat als er toch even geproefd wordt het niet schadelijk is.


Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.