Complete Pakketten met de Klieder Spiegel

Bied jij je kind wel eens een Sensomotorische bak aan? Een bak met rijst, haver, maïs, kikkererwten, scheerschuim... Een bak waarin ze heerlijk kunnen voelen en mee kunnen spelen. Ontspannend, geen doel, heerlijk in het hier en nu. Bewust worden van je lichaam en het materiaal. Verwerken van de prikkels van een drukke dag. Of even tot rust komen in een drukke of spannende situatie. Zo was de bak met haver en paardjes hier een groot succes in de Sinterklaas tijd!

Bekijk hier onze complete basis pakketten voor Sensopatisch Spel met de klieder spiegel. Er is een pakket met natuurlijke materialen, een pakket met gekleurde materialen, een pakket waar geluid maken centraal staat, een pakket waar de reuk centraal staat, een pakket waarmee je veel kunt tellen en rekenen en een pakket waarmee je fijn het schrijven kunt oefenen.

De materialen en producten in deze  pakketten zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt.
Dat dit voor jonge kinderen is en zelfgemaakt is, betekent wel dat je er altijd samen en of onder toezicht mee moet spelen. Ik kleur altijd met voedingskleurstof, zodat als er toch even geproefd wordt het niet schadelijk is.
Sommige producten moet ik nog kleuren of klaarmaken. Daarom is mijn streven om de pakketjes binnen 7 werkdagen te versturen. Is er haast bij of is het een cadeautje? Of is een pakket niet meer op voorraad? Of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid. Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.