Voorstellen Anneke

 

Ik ben Anneke ter Schure, ik ben 27 jaar en woon samen met Erik en onze dochter Noor (2,5) in Steenwijkerwold. Hier ben ik geboren en opgegroeid.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de stad of spreek ik met vriendinnen af. In de avonden doe ik vaak aan sport of ga ik een stuk wandelen. Verder hou ik van gezelligheid en mensen om mij heen maar kan ik ook genieten van de rust alleen. Ik vind het leuk om samen met familie te zijn en samen dingen te ondernemen.

Jaren heb ik met plezier gewerkt in de kinderopvang waar de visie van Emmi Pikler werd toegepast en waar onder andere veel werd gedaan met open eind materiaal, de uitdagende leeromgeving en Sensopatisch Spel.

Ik vind deze visie interessant en inspirerend omdat je de kinderen kunt volgen en ze op deze manier beter leert kennen. Ik ga graag met mensen in gesprek over dit onderwerp en wil dit het liefst delen met anderen. Daarom ga ik samen met Monique en Mirna trainingen geven over dit leuke onderwerp. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en zie jullie graag bij de Kliederschuur.

Liefs van Anneke

'Focus op het proces, niet op het resultaat’
‘Kinderen willen weten hoe iets werkt, volwassenen willen weten wat het wordt’