Inspiratiemiddag Kinderatelier

Vier keer per jaar organiseer ik een Inspiratie Middag Kinderaterlier in de Kliederschuur. Namelijk een keer in de Lente, Zomer, Herfst en Winter. De eerst volgende is in de Lente en die is op zaterdag 9 april.

Deze gezellige en inspirerende middag in de Kliederschuur is voor iedereen die geïnteresseerd is in mijn achtergrond, visie, werkwijze, de ruimte en natuurlijk de activiteiten in de Kliederschuur. We beginnen om 13:00u en de middag is afgelopen om 18:00u. Zie hieronder het programma.

13:00
We beginnen met koffie, thee met zelfgemaakte taart. Waarbij we elkaar een beetje kunnen leren kennen.
13:30
Dan ga ik wat over mezelf vertellen, hoe ik ben begonnen, wat mijn visie is en wat ik zoal doe in de Kliederschuur. Er zullen vast ook veel vragen zijn.
14:30
Dan wil ik de schuur laten 'zien'. Vertellen wat ik waar doe. Zo heb ik een grote atelier tafel, een figuurzaag tafel, kliedertafel, timmertafel, verf muur, en een messy play ruimte. Maar doen we bij mooi weer ook activiteiten buiten. Bijvoorbeeld met de buitenkeuken en de schildersezels. Op iedere plek heb ik wat verschillende activiteiten klaar gezet waar ik wat over ga vertellen.
15:30
Na wat drinken met vers fruit mogen jullie na de rondleiding even zelf rond kijken en wat van de klaar gezette activiteiten uitproberen.
16:00
Presentatie Sensopatisch Spel samen met Mirna van der Velde.
17:00
We gaan samen iets 'kleuren' of 'maken'. Beide mag je meenemen naar huis of naar je werk om er daar mee aan de slag te gaan.
17:30
We sluiten af met lekkere zelfgemaakte soep en broodjes. Waarbij ik hoop de laatste vragen te kunnen beantwoorden.

Naast een hele gezellige en inspirerende ervaring ga je naar huis met zelfgemaakt materiaal waarmee je aan de slag kunt. Plus de Poster Kliederspel en een leuk pakketje van de Kliederschuur.

De kosten voor deze middag zijn €199,99 per persoon. In de Agenda van De Kliederschuur kun je zien welke zaterdag middag er weer een Inspiratie Middag Kinderaterlier op de planning staat. Hier kun je dan een plekje reserveren.
Als dat gelukt is mag je in de webshop een ticket kopen voor de Inspiratie Middag Kinderatelier. Het ticket is geldig voor 1 persoon.

Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer. Hou er wel rekening mee dat deze middag maar vier keer per jaar wordt georganiseerd.

Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt gekocht en voor wie het ticket is. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.

Kliederatelier De Stip

Eline was hier bij de eerste Inspiratie Middag in De Kliederschuur. En inmiddels heeft ze haar eigen Kliederatelier al geopend!