Inspiratiemiddag Kinderatelier

Op zaterdag 16 oktober ga ik weer een gezellige en inspirerende middag in de Kliederschuur organiseren. Voor iedereen die geïnteresseerd is in mijn achtergrond, visie, werkwijze, de ruimte en natuurlijk de activiteiten in de Kliederschuur.
We beginnen om 13:00u en de middag is afgelopen om 18:00u. Zie hieronder het programma.

13:00
We beginnen met koffie, thee met zelfgemaakte taart. Waarbij we elkaar een beetje kunnen leren kennen.
13:30
Dan ga ik wat over mezelf vertellen, hoe ik ben begonnen, wat mijn visie is en wat ik zoal doe in de Kliederschuur. Er zullen vast ook veel vragen zijn.
14:30
Dan wil ik de schuur laten 'zien'. Vertellen wat ik waar doe. Zo heb ik een grote atelier tafel, een figuurzaag tafel, kliedertafel, timmertafel, verf muur, en een messy play ruimte. Maar doen we bij mooi weer ook activiteiten buiten. Bijvoorbeeld met de buitenkeuken en de schildersezels. Op iedere plek heb ik wat verschillende activiteiten klaar gezet waar ik wat over ga vertellen.
15:30
Na wat drinken met vers fruit mogen jullie na de rondleiding even zelf rond kijken en wat van de klaar gezette activiteiten uitproberen.
16:00
Presentatie Sensopatisch Spel samen met Mirna van der Velde.
17:00
We gaan samen iets 'kleuren' of 'maken'. Beide mag je meenemen naar huis of naar je werk om er daar mee aan de slag te gaan.
17:30
We sluiten af met lekkere zelfgemaakte soep en broodjes. Waarbij ik hoop de laatste vragen te kunnen beantwoorden.

Naast een hele gezellige en inspirerende ervaring ga je naar huis met zelfgemaakt materiaal waarmee je aan de slag kunt. Plus de Poster Kliederspel en een leuk pakketje van de Kliederschuur.
De kosten voor deze inspirerende en gezellige middag zijn €200,00 per persoon. Bij interesse mag je mij een berichtje doen.