Inspiratiedag Kinderatelier

Vier keer per jaar organiseer ik een Inspiratiedag Kinderaterlier in de Kliederschuur. Namelijk een keer in de Lente, Zomer, Herfst en Winter. De eerst volgende is in de Herfst en die is op vrijdag 2 december.

Deze gezellige en inspirerende dag in de Kliederschuur is voor iedereen die geïnteresseerd is in mijn achtergrond, visie, werkwijze, de ruimte en natuurlijk de activiteiten in de Kliederschuur. We beginnen om 10:00u en is afgelopen om 16:00u. Zie hieronder het programma.

10:00

We beginnen met koffie, thee met zelfgemaakte taart. Waarbij we elkaar een beetje kunnen leren kennen.

10:30

Dan ga ik wat over mezelf vertellen, hoe ik ben begonnen, wat mijn visie is en wat ik zoal doe in de Kliederschuur. Er zullen vast ook veel vragen zijn.

12:00

Dan gaan we lunchen. Zelfgemaakte soep met lekkere belegde broodjes.

12:30

Dan wil ik de schuur laten 'zien'. Vertellen wat ik waar doe. Zo heb ik een grote atelier tafel, een figuurzaag tafel, kliedertafel, timmertafel, verf muur, en een messy play ruimte. Maar doen we bij mooi weer ook activiteiten buiten. Bijvoorbeeld met de buitenkeuken en de schildersezels. Op iedere plek heb ik wat verschillende activiteiten klaar gezet waar ik wat over ga vertellen.

13:00

Dan volgt de presentatie: 'Wat is de meerwaarde van Sensopatisch Spel'. Deze geef ik samen met Mirna van der Velde. 

14:30
We sluiten af met drinken en vers fruit. Waarbij ik hoop de laatste vragen te kunnen beantwoorden.


Naast een hele gezellige en inspirerende ervaring ga je naar huis met de Poster Kliederschuur en een leuk pakketje van De Kliederschuur naar huis.

De kosten voor deze inspirerende dag zijn €199,99 per persoon. In de Agenda van De Kliederschuur kun je zien wanneer er weer een Inspiratiedag Kinderaterlier op de planning staat. Hier kun je dan een plekje reserveren.
Als dat gelukt is mag je in de webshop een ticket kopen voor de Inspiratiedag Kinderatelier. Het ticket is geldig voor 1 persoon.

Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer. Hou er wel rekening mee dat deze middag maar vier keer per jaar wordt georganiseerd.

Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt gekocht en voor wie het ticket is. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.

Kliederatelier De Stip

Eline was hier bij de eerste Inspiratie Middag in De Kliederschuur. En inmiddels heeft ze haar eigen Kliederatelier al geopend!