Informatie Avonden voor Ouders

 

Naast de verschillende trainingen voor professionals, opvang en scholen organiseren we ook een paar keer per jaar een informatie avond voor ouders in De Kliederschuur.

 

 

Wil je ook graag wat vaker thuis Sensorisch Spel aanbieden? Niet alleen buiten, maar ook binnen als het buiten minder mooi weer is. Weet je niet goed waar te beginnen of zie je op tegen veel 'rommel' in huis? Wat past bij je kind en bij jezelf? Wat zijn de behoeften van mijn kind? Hoe zorg je dat je kinderen thuis tot rust komen en zelfstandig gaan spelen? En hoe creëer je dan die uitdagende omgeving in huis en in je tuin? Hoe kun je het best variëren en opbergen? En hoe volg je de seizoenen en maak je een Seizoens tafeltje in huis?

 

 

Per informatie avond staat er een van bovenstaande onderwerpen centraal. Wij Mirna, Monique, Anneke en Sannemarijn hebben alle vier dit proces doorlopen met onze eigen kinderen en kunnen je veel voorbeelden en tips geven. Lees in de link hieronder meer over het Team Kliederatelier.

 

 

De eerste informatie avond is in November met als onderwerp 'Hoe zorg ik voor meer rust d.m.v. Sensopatisch Spel in de drukke Decembermaand' is op woensdag avond 23 november. Van 20:00 tot 21:30 uur. De kosten zijn €35,00 per persoon. Na de tijd is er nog de mogelijk tot aanschaf van producten in het winkelhoekje.

 

 

In de Agenda van De Kliederschuur kun je een plekje voor deze informatie avond reserveren bij woensdag 23 november. Als dat gelukt is mag je in de Webshop van de Kliederschuur een ticket kopen. Ik mail je na bestelling nog wat meer informatie.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda Bergman
4 maanden geleden

Graag wil ik informeren naar de mogelijkheid voor een informatieavond voor onze gastouders over jullie onderwerp. Kun je me hier iets meer vertellen (kosten/inhoud avond) groeten Jolanda Bergman Kids@home