Nieuws van de Kliederschuur

Terugblik 2021

Wauw wat weer een jaar! Na een goede start in 2000, ondanks corona ging dit jaar alles wel heel erg hard! Naast de activiteiten in de schuur volgde er dit jaar ook een mooie webshop, inspiratie dagen in de schuur en een maakten we een start met de training Kliederatelier. Er zijn dit jaar dan ook veel mooie en nieuwe samenwerkingen ontstaan.

Alles gaat zeker met vallen en opstaan. Soms was het allemaal echt wat te veel voor mij alleen. Dus tijd om te groeien! Maar het ziet er al naar uit dat dat helemaal goed gaat komen komend jaar!
Bij deze wil ik ook iedereen bedanken die me heeft geholpen afgelopen jaar! Met voorop natuurlijk mijn lieve vriend en gezin!

Ik hoop in februari alle activiteiten in de schuur weer op te pakken. Uit ervaring weet ik nu dat weer open 'mogen' niet gelijk betekent dat het gelijk weer is zoals het was. Maar ik hoop dat ik snel weer volle groepen mag ontvangen. Er staan veel mooie plannen op de agenda voor komend jaar! We hopen zo dat komend jaar ons toffe creatieve Zomerfeest door kan gaan.

Alvast wat leuks! In februari bestaat de Kliederschuur twee jaar! Of we dan al weer open zijn of niet. We gaan er weer een spetterende dag van maken! Met uiteraard weer leuke cadeautjes en win acties! Wil je alvast mee doen? Laat ons weten waarom je de kliederschuur graag volgt of waarom je hier graag komt, met natuurlijk een mooie foto!

Ik wens iedereen een heel mooi nieuw jaar. Een jaar waarbij al je (creatieve)dromen uit mogen komen!

Kerstvakantie

Zoals jullie weten is de schuur al dicht. En heb ik nu even de focus op de webshop. Ook de webshop gaat even dicht. Het is enorm druk geweest en als gezin zijn we echt wel even toe aan vakantie.

Dat doen we van 25 december tot en met 9 januari. Vanaf 10 januari pak ik de webshop weer op. En ik hoop dat in februari de schuur ook weer open kan.

Dus als je wat wil bestellen om in de Kerstvakantie samen creatief aan de slag te gaan? Doe dit dan op tijd. Ook omdat ik van een aantal pakketten een beperkt aantal heb, en omdat het momenteel erg druk is bij de post.
In de Kerstvakantie kun je wel gewoon bestellen, maar vanaf 10 januari ga ik de webshop weer oppakken.

Kliederschuur Gesloten


Lieve allemaal. Van de week gaf ik al aan dat ik even een stapje terug doe qua activiteiten in de schuur. Na hoe afgelopen week weer is verlopen en de persconferentie van gister avond hebben we besloten dat de Kliederschuur tot het nieuwe jaar dicht gaat.

Online Reserveren en Tickets kopen

Vanaf nu kun je online reserveren in de Agenda van de Kliederschuur en Tickets kopen in de Webshop van de Kliederschuur.

Online agenda!

Je kunt nu online de agenda van de Kliederschuur bekijken en een plekje reserveren. 

Pas op de plaats

Na een hele drukke periode van activiteiten in De Kliederschuur, op locatie, de webshop en het opzetten van de trainingen doe ik even een stapje terug.
Ik merk dat ik moe ben. Niet alleen daarvan, maar ook van deze onzekere tijd. Het
organiseren, plannen, voorbereiden, last minute aanmeldingen en afmeldingen en annuleringen.

Nu ook abonnementen!

Wil je ook elke maand een Baby, Klieder, Knutsel, Timmer of Klieder pakket ontvangen? Voor €17,50 krijg je jouw pakket in de eerste week van een nieuwe maand thuisbezorgd. De abonnementen staan nu in de webshop!

Hoera Feest De Kliederschuur 1 jaar!!! 

Vandaag bestaat de Kliederschuur 1 jaar. Het was een heel bijzonder jaar. Met een heel warm gevoel kijk ik terug op de opening van vorig jaar. De schuur was klaar en ik had er heel veel zin in!