Nieuws

Mini Zomerkamp

Heel graag zou ik in de toekomst een heel tof Creatief Zomerkamp willen organiseren. Met creatieve activiteiten, schilderen, tekenen, yoga, dans, zang, muziek, koken....
Ik wil dit jaar graag beginnen met een Mini Zomerkamp. Het lijkt mij ontzettend leuk om een hele week aan de slag te gaan met een poppenhuis.
Nu merk ik dat er veel vragen zijn rondom het Mini Zomerkamp Poppenhuis maken. Vragen als: Wat ga je nou precies doen? En moeten ze alle middagen komen? Dat is wel het aller aller leuks! Dat we op maandag met z'n alleen beginnen met een leeg, kaal poppenhuis. En hem samen in vijf dagen helemaal versieren, aankleden en inrichten. Maar ik snap het als je een dag niet kunt. Misschien heb je al veel poppetjes en kun je daarom de dag 'poppetjes maken' overslaan. Ik heb daarom een overzichtje gemaakt van wat we welke dag gaan doen.

Dag 1 / maandag / Poppenhuis schuren, verven en behangetjes maken.
Dag 2 / dinsdag / We gaan het behang opplakken, vloeren leggen en vloerkleedjes maken.
Dag 3 / woensdag / We gaan allerlei verschillende meubeltjes maken.
Dag 4 / donderdag / We gaan poppenhuis poppetjes maken en de meubeltjes schilderen.
Dag 5 / vrijdag / Vandaag leggen we de final touch aan het Poppenhuis en gaan we allemaal leuke dingetjes maken om het poppenhuis helemaal af te maken. Denk aan schilderijtjes, kussentjes, lampjes, klokje, plantjes, spiegel, hekje...

Het Mini Zomerkamp Poppenhuis maken is dus 5x een workshop, ofwel een 5-strippenkaart. Je mag zelf een poppenhuis meenemen, maar misschien heb je er nog een, of wil je er zelf een maken, of ga je een opzoeken op Marktplaats of Kringloopwinkel. Zo niet, dan schaf ik er een voor je aan, deze kosten komen er dan overheen.
Ik heb gemerkt dat er ook ouders met jongere kinderen interesse hebben in dit Mini Zomerkamp. Het is natuurlijk ook ontzettend leuk als ouder en kind project. Daarom heb ik twee groepen gemaakt. 'S ochtends voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar met een volwassenen. En 's middags voor kinderen van 5 t/m 12 jaar die in principe zonder ouder kunnen komen.
TIP: Dit Zomer Mini Kamp Poppenhuis maken is ook een heel leuk verjaardagscadeau!

Feest!!! 

Hieperdepieperdepiep HOERA!!!!!! De Kliederschuur bestaat 1 jaar!