Laatste Nieuws!

Open Dag op Hemelvaartsdag!

Op Hemelvaartsdag 26 Mei is er een gezellige Open Dag in De Kliederschuur. Met leuke buiten activiteiten en een kijkje in de schuur. Zie hieronder het evenement. Zien we je dan?

Inschrijven Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

Hoera Feest De Kliederschuur 2 jaar!!! 

Vandaag bestaat de Kliederschuur 2 jaar. Het was wederom een heel bijzonder jaar. Ook dit jaar konden veel activiteiten in de schuur niet doorgaan vanwege Corona. Het was ook een jaar waarin alles ineens heel hard ging. Een webshop, abonnementen, informatie avonden en zelfs trainingen. Ineens ben ik niet meer alleen, maar is er al een heel team.

Persoonlijk Berichtje

Lieve allemaal, hier even een persoonlijk berichtje van mij. Ik heb al een paar keer aangegeven dat ik achter loop met bestellingen door 'corona' toestanden. Hier is absoluut helemaal niets aan gelogen, maar daarnaast speelt er nog iets. Ik ben al een paar weken flink ziek, met af en toe een ziekenhuisopname. Ik doe echt enorm m'n best om alles door te laten gaan. En dat lukte me ook aardig met nieuwe goede medicatie, maar nu ik weer een paar dagen haast niet uit bed of van de bank kan komen, kan ik er gewoon niet meer omheen.

Online Reserveren en Tickets Kopen

Vanaf nu kun je online reserveren in de Agenda van de Kliederschuur en Tickets kopen in de Webshop van de Kliederschuur.

Nu ook Abonnementen!

Wil je ook elke maand een Baby, Klieder, Knutsel, Timmer of Klieder pakket ontvangen? Voor €17,50 krijg je jouw pakket in de eerste week van een nieuwe maand thuisbezorgd. De abonnementen staan nu in de webshop!

Hoera Feest De Kliederschuur 1 jaar!!! 

Vandaag bestaat de Kliederschuur 1 jaar. Het was een heel bijzonder jaar. Met een heel warm gevoel kijk ik terug op de opening van vorig jaar. De schuur was klaar en ik had er heel veel zin in!