Creatieve Activiteiten op de Camping

 

Je kunt heel goed  wat Creatieve Activiteiten en Sensopatisch Spel activiteiten meenemen naar de camping. Gegarandeerd plezier en rustmomentjes! 

 

TIP! Bekijk ook de inspiratie pagina Creatieve Zomer Activiteiten van De Kliederschuur.

 

 

Op Facebook delen we veel creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Wat natuurlijk op Facebook erg lastig terug te vinden is. Daarom ben ik hier op de website bezig met het clusteren van al deze creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Deze pagina ben ik nog aan het aanvullen.

Sensopatisch Spel op de Camping

 

Je kunt heel goed Sensopatisch Spel meenemen naar de camping. Gegarandeerd plezier en rustmomentjes! Zie in de link hieronder en voor meer foto's.

 

 

Sensorische Vakantie Koffer

 

 

We hadden mee op vakantie onze koffer met kinetisch zand en tractors. Er is vooral in de auto heel veel mee gespeeld. Hier blijft het goed in de koffer. Het is ook een hele grote koffer. Luuk doet hem zelf weer dicht en zet 'm op de grond.

 

Luuk speelt al wel vanaf heel klein met Sensorisch Materiaal. Hij heeft in de Kliederschuur ook zeker een 'gooi' fase gehad. Hij is er nu zuinig op en wil het materiaal graag in de bak of koffer houden. Maar ook z'n broers en zus hebben er mee gespeeld in de auto. Zie de link hieronder voor meer foto's.

 

 Zomerse Slinger 

 

 

Span een stevig touw tussen bijvoorbeeld twee stoelen. Zoek mooie stofjes uit en scheur ze in reepjes. Hierdoor wil de stof wel wat gaan tafelen, maar dat geeft juist zo'n leuk effect. Ik had vast wat inkepingen geknipt in de stof, zodat deze makkelijk te scheuren is. Deze vrolijke stofjes kwam ik tegen bij de action. Maar ik kijk ook regelmatig bij de stofjes in de kringloopwinkel. Leuk voor buiten, op je kamer of aan de voorgevel van je tent! Zie de link hieronder voor meer foto's.

 

 

Creatief op Vakantie

 

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe creatieve activiteiten op de camping hebben gedaan ze hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.