Timmer Abonnement


Op deze pagina kun je zien wat er per maand in het maandelijks Timmer abonnement zit. Handige links naar bijvoorbeeld meer foto's, filmpjes of blogs staan eronder.

 

Nieuw Abonnement 

 

 

Bij een nieuw Timmer Abonnement ontvang je de eerste keer het Basis Timmer Pakket t.w.v. €29,99. Zoals ik duidelijk in mijn visie aangeef ben ik niet van de 'werkjes'. Maar van het zelf ontdekken en experimenteren, lekker out of the box creatief bezig zijn. Het proces vind ik veel belangrijker dan het resultaat. 

 

Zo staat er in De Kliederschuur tijdens De Kinderwerkplaats altijd een timmertafel klaar om vrij te timmeren, steeds met verschillende materialen. Tuurlijk maken we ook wel gericht iets, maar in De Kliederschuur zijn er altijd heel veel mogelijkheden om dit helemaal op je eigen manier te doen. 

 

Dat probeer ik uiteraard ook met de pakketten, maar daar kan ik moeilijk de hele Kliederschuur in stoppen. In dit basis pakket zitten de basis materialen die we ook gebruiken bij het timmeren in De Kliederschuur, die je dus nodig bent bij de volgende pakketten. 

 

Het pakket bevat een opbergdoos, houten plankje, hamer, tang, veiligheidsbril, handschoenen, veiligheidsbril, bakje spijkertjes, schuurpapiertjes, knijperte, bakje houtlijm en een kwastje.

 

Je kunt de timmerdoos aanvullen met eigen gevonden materialen die je kunt gebruiken. En je kunt de overgebleven materialen van de volgende timmer pakketten erin bewaren. En dan hoop ik dat je er ook regelmatig vrij mee gaat timmeren. En zo je eigen fantasie de vrije loop laat!

 

Oktober Vrij Timmeren met Loose Parts 

September Robot Timmeren

Bij het pakket zitten extra spijkers zodat je hem helemaal kunt versieren of maken zoals je wilt. Joop heeft er een echte Transformer Robot van gemaakt, zie de link hieronder. 

Juli Tafelcirkel

Mei Dino Timmeren

April Doolhof Timmeren en Versieren

Maart Timmeren en Verbinden met Looms

Februari Hartjes Schilderij Timmeren

December Flipperkast

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.