Creatieve Activiteiten met Scheerschuim

 

Scheerschuim Verf Maken

 

 

Op deze pagina vind je heel veel inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's rondom spelen en knutselen met scheerschuim.

 

IJsjes Maken

 

 

IJsjes maken met scheerschuim, gekleurde rijst en waterparels. Probeer met het scheerschuim een mooi ijsje te maken. Of spuit het schuim in een bak (watertafel). En schep zo lekkere ijsjes in je hoorntje. Versier de ijsjes net gekleurde rijst en waterparels. Heerlijk om buiten te doen met mooi weer! In onderstaande links zie je meer foto's en een filmpje.

 

Kliederschuim in het Buitenkeukentje 

 

 

Spelen met Kliederschuim ofwel Crazy Soap in het buitenkeukentje. Het schuim ruikt heel erg lekker en is wat 'steviger' dan gewoon scheerschuim. Zie de link naar het Facebook bericht hieronder voor meer foto's van het kliederfeest met de Crazy Soap.

 

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wist je dat er ook een Creatief Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een Creatief Pakket van De Kliederschuur thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over het Maandelijkse Creatieve Abonnement.

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe activiteiten met scheerrchuim hebben gedaan ze hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.