Inspireren via Facebook

Na de opening van de Kliederschuur moesten we na drie weken al weer dicht. Na een weekje bijkomen van alles, het klussen, de uitprobeer dagen, de opening en de eerste al druk bezochte weken, kregen we een idee.
Joop wou altijd al graag een blog met mij maken en het leek ons leuk om dit te doen van de activiteiten die we in de Kliederschuur willen gaan doen.

In eerste instantie was dit om de mensen hier in de buurt te laten zien wat we allemaal gaan doen hier in de Kliederschuur.
Maar ik kan niet anders zeggen dat dit een groot succes is geworden. Met inmiddels echt enorm veel volgens op Facebook. En we delen nog steeds met heel veel plezier veel creatieve activiteiten.

Nu hebben we veel moois gedeeld. En krijg ik vaak de vraag waar iets terug gevonden kan worden. Daarom ga ik hier de komende tijd onze Facebookberichten met Creatieve Activiteiten verzamelen per thema. Als je dus op de link onder een foto klikt kom je gelijk bij het Facebookbericht met meer foto's, informatie en soms zelfs een filmpje.