TOP 10 Sint Schoencadeaus van De Kliederschuur

Gepubliceerd op 26 november 2021 om 08:45

Ben je op zoek naar leuke, creatieve, orginele een tikkie out of the box schoen cadeatjes voor de Sint? Neem dan eens een kijkje in de webshop van De Kliederschuur. Hieronder zet ik de 10 leukste voor je op een rij!

1. Tornado maker

Samen met dit stukje en twee lege flessen kun je een tornado in een fles maken. Zie het filmpje van Joop.

2. Sint en Piet

Deze super leuke zelfgemaakt Sint en Piet kun je toevoegen aan je Sensorische Sinterklaas thema bak. 

3. Gekleurde Baby Linten

Hang deze mooie linten op aan een touw of aan de baby gym. En laat je baby er Sensopatisch mee spelen en de kleuren ontdekken.

4. Sensory Bottle

Sensorische flesjes om naar te kijken, mee te schudden, spelen of om mee tot rust te komen. De lichte en smalle flesjes kan je al gebruiken vanaf 3 maanden.

5. Potje Gekleurde rijst

Gekleurde rijst is hier toch altijd wel 1 van de favorieten. Gekleurde rijst is een mooie basis voor een Sensorische bak. Er staat veel varianten in de Webshop. 

6. Ontdek Materiaal

In de webshop staan heel veel mooie ontdek materialen. Denk aan tangen, pipetten, scoopers, vergrootglazen of trechters. Gekleurde, maar ook van hout of metaal. 

7. Magneetstaaf

De magneetstaaf is ook zeer favoriet. Het blijft enorm interessant om alles wat magnetisch is te ontdekken en om er mee te spelen.

8. Vlinderspons

Heerlijk stempelen met de vlinderspons. Doe steeds nieuwe kleuren op de spons en krijg steeds nieuwe afdrukken. Zie ook het filmpje.

9. Armbandjes maken

Leuke set om zelf mooie armbandjes mee te maken. 

10. Versier Pakketje

Dit pakketje bevat verschillende mooie loose parts waarmee je heerlijk kunt knutselen. Of om dat wat je al hebt gemaakt mooi te versieren.

Ook zijn er natuurlijk heel veel leuke Kliederschuur Pakketjes voor pakjesavond. Wist je dat er ook een maandelijks Knutsel-, Timmer- en Kliederabonnement is?

Liefs Monique van De Kliederschuur


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.