Knutsel en Yoga

Eens per maand geven Manon en ik een gezamenlijke Knutsel en Yoga Workshop in De Kliederschuur. Iedere keer staat er een thema centraal. We gaan eerst iets knutselen passend bij het thema. En dan geeft Manon de Yoga les passend bij het thema. We sluiten af met een kopje Yoga Thee. Helemaal onderaan kun je de Thema's terug vinden die we tot nu toe al gedaan hebben. Met link naar het facebookbericht omdat je hier nog meer foto's kunt bekijken.

De Knutsel en Yoga Workshop is op een woensdag middag van 15:00 tot 16:30 in De Kliederschuur. Het is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. De kosten zijn 15,00 per persoon. In de Agenda van De Kliederschuur kun je zien welke woensdag middag er weer een Knutsel en Yoga Workshop op de planning staat. Hier kun je dan een plekje reserveren.

Als dat gelukt is mag je in de webshop een ticket kopen voor de Workshop Knutsel en Yoga. Het ticket is geldig voor 1 persoon. Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer. Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt gekocht en voor wie het ticket is. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.