Kinderyoga

 

Naast de maandelijkse knutsel en yoga workshop gaat Manon ook een serie yoga lessen geven in De Kliederschuur. De eerste serie begint in mei met als thema: Het Gevoelige Kind. En de workshop is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

 

Omdat Manon zoveel leuke reacties en aanmeldingen kreeg op haar lessenserie 'Het Gevoelige Kind' hebben we een tweede lessenserie in de agenda gezet.

 

Op dit moment is Manon van Yin Yoga Sound: Meer Dan Alleen Yoga  bezig met het afronden van haar 1-jarige deeltijdopleiding: Creatieve therapie voor kinderen. Ze heeft hiervoor een speciale vierweekse yoga serie opgezet voor het "Gevoelige Kind". En deze unieke lessenserie gaat ze geven in De Kliederschuur! Tijdens deze vier lessen komen de volgende thema's aan bod: emoties, zelfbeeld, stress & angst en prikkels.

 

Voor de eerste lessenserie voor de aanbieding €30,00 i.p.v. €35,00 is nog 1 plekje vrij:
17 mei emoties
24 mei zelfbeeld
31 mei stress & angst
7 juni prikkels

 

De tweede lessenserie is op de volgende datums:
21 juni emoties
28 juni zelfbeeld
5 juli stress & angst
12 juli prikkels

 

Elke les komt er een aangepaste creatieve opdracht voorbij om het kind het inzicht te geven in zichzelf.  De taal van het kind is creativiteit en word hierbij aangemoedigd om naar binnen te keren. Hierbij wordt dit aangevuld met kinderyoga houdingen, meditatie, ademhaling en massage om het kind soepele tools mee te geven om te leren omgaan met de bovenstaande thema's.

 

De workshop is van 15:00 tot 16:00 uur in De Kliederschuur. En de kosten zijn 35 euro in het totaal voor 4 lessen.

 

Reserveer alvast een plekje in de online agenda van de Kliederschuur. Dan mag je een mail sturen naar Manon ter bevestiging van je reservering. Dan krijg je van haar nog wat meer informatie en een verzoek tot betaling.