Muziek op Schoot met Marleen

 

Naast alle creatieve klieder, knutsel, yoga, dans en massage activiteiten miste ik nog iets met muziek. We hebben Marleen leren kennen tijdens een inspirerende dag hier in De Kliederschuur. En Marleen gaat op de zaterdag ochtend een lessenserie muziek op schoot geven hier in De Kliederschuur. Hieronder stelt ze zich voor.

 

 

Wat heb ik zin om vanaf februari te starten met de lessenserie Muziek Op Schoot in De Kliederschuur!

 

Wat is Muziek Op Schoot?
Muziek Op Schoot is zingen, muziek maken, beleven, spelen en bewegen op muziek met de allerjongste kinderen van nul tot vier jaar. Als ouder, verzorger, opa of oma ben je samen met je (klein)kind op een leuke en ongedwongen manier bezig met muziek.

 

 

Muziek zorgt voor meer verbinding tussen jou en je kind, maar ook tussen kinderen onderling. Al spelend en ontdekkend wordt de ontwikkeling van je kind gestimuleerd. Samen plezier hebben en genieten staan centraal. En wat heerlijk om dat in de inspirerende omgeving van de Kliederschuur te mogen doen, waar spelenderwijs ontdekken, ervaren en leren door middel van al je zintuigen centraal staan.

 

 

Wie ben ik?
Ik ben Marleen Bronswijk. Ik ben getrouwd met Maurits en moeder van Bram (10) en Joep (bijna 8). Al ruim 16 jaar ben ik werkzaam als (muziek)docent aan de Mbo-opleiding Pedagogisch Werk. Daarnaast heb ik veel ervaring in het werken en muziek maken met (jonge) kinderen en ben ik werkzaam als Muziek Op Schootdocent in de kinderopvang.

 

 

Bij Muziek Op Schoot komen al mijn passies samen: muziek maken, creatief bezig zijn en spelen en werken met jonge kinderen. Ik zou het heel leuk vinden als je met je (klein)kind mee komt doen!

 

De lessenserie vindt plaats op zaterdag 25 februari, 4, 11, 18 en 25 maart en 1 april. De eerste groep is van 09.30-10.15 uur voor kinderen van 9 tot 24 maanden. En de tweede groep is van 10.30-11.15 uur voor kinderen 2 tot 4 jaar. En de kosten zijn €55,- per koppel voor 6 lessen van 45 minuten.

 
In de online agenda van de Kliederschuur kun je een plekje reserveren bij 25 februari.

 

 

Wat hebben we gelijk al genoten van de eerste les. Marleen had echt een super toffe lange muziek slang mee. Gemaakt van allemaal verschillende stoffen. Ook een sensorische slang dus!

 

Wil je ook een paar lessen meedoen? Neem dan gerust contact op met Marleen: marleen_vd_brink@hotmail.com

 

 

Muziek op Schoot in De Kliederschuur