Kliederkerk in de Kliederschuur

Eens in de twee maanden op een zondagochtend is er Kliederkerk in de Kliederschuur. Wil je graag op een speelse manier je kinderen wat bijbrengen over de Bijbelverhalen? Dan is Kliederkerk misschien wel wat voor jullie. Kliederkerk is gericht op jonge kinderen, maar iedereen is welkom!


Tijdens iedere Kliederkerk staat een Bijbelverhaal centraal. Eerst wordt het verhaal voorgelezen, daarna gaan de kinderen het verhaal door middel van spel en knutselen ontdekken en ervaren. We komen weer samen en sluiten het verhaal af. En dan gaan we gezellig samen eten.

 

Hieronder kun je zien welke Bijbelverhalen we al hebben behandeld. Met link naar het Facebookbericht, omdat je hier meer mooie foto's kunt bekijken.

Kliederkerk is van 10:00 tot 12:30 uur en het is geschikt voor iedereen die wil komen! Wanneer er weer een Kliederkerk is kun je zien in de online agenda van De Kliederschuur. Hier kun je dan een plekje reserveren.

 

Voor Kliederkerk hoef je geen ticket te kopen. Een donatie tijdens de dienst is altijd fijn. Na de reservering mag je mij een berichtje sturen met hoeveel personen je van plan bent om te komen. Dan krijg je van mij een mail met meer informatie. Vaak vragen wij ook of je iets mee wil nemen voor de afsluitende lunch.