Kinderyoga met Manon

 

Manon is een hele lieve, creatieve en fantastische yoga juf, die echt oog heeft voor het kind. Ze past dan ook helemaal bij De Kliederschuur.

Op de dinsdag middag geeft Manon lessenseries kinderyoga in De Kliederschuur. Ook geeft Manon trainingen passend bij haar boek 'Eerste hulp bij overprikkelingen'. Hieronder stelt ze zichzelf even voor.

 

 

Hallo ik ben Manon Lemkes 41 jaar en heb al 10 jaar mijn bedrijf Yin Yoga Sound. Daarnaast ben ik afgelopen jaar gestart met Your Sound: speciaal voor jongeren en kinderen.


Als Yoga docent en coach zet ik mijn ervaringsdeskundigheid bij begeleiding van mensen met Burn-out/stress, angsten/depressie, HSP en overprikkelingen.

 

Na aanleiding van mijn eigen processen heb ik mijn boek eerste hulp bij overprikkelingen uitgegeven. Dit boek bevat ook 55 inspiratiekaarten om zelf jouw mini momenten van rust en balans in je leven in te zetten.

 

 

Ik geloof namelijk heel erg in dat je het zelf kan. Yoga heeft me doen inzien dat ik het kon. En dat heeft alles te maken met dat ik meer op mezelf mocht gaan vertrouwen. Dat ging groeien, want niemand kan het voor je doen, je kan alleen op je eigen kracht en zelfvertrouwen gaan vertrouwen.

 

Ik heb naast mijn eigen ervaingen diverse yoga opleidingen gevolgd. Daarnaast opleidingen in mindfullness, kinderyoga en creatieve therapie voor kinderen en jongeren.

 

In de agenda van de Kliederschuur kun je zien wanneer er weer een lessenserie of training van manon is en vervolgens kun je een plekje reserveren in de online agenda van de Kliederschuur. 

 

 

Fotoboek Kinderyoga in De Kliederschuur