Workshopfeestje

Naast de Themakinderfeestjes voor jonge kinderen, zijn er voor wat oudere kinderen Workshopfeestjes. De opzet van het feestje is verder hetzelfde. Na het zingen en het uitpakken van de cadeautjes, d.m.v. een spel, gaan we een cakeje versieren en opeten. Bij een Themafeestje is er een 'korte' workshop en ligt de nadruk op het spelen en kliederen. Bij een Workshopfeestje ligt de nadruk op de workshop en is er daarna nog even tijd om te kliederen.

Zo hebben we al een Lego feestje, Dromenvanger feestje, Timmer feestje, Unicorn Figuurzaag feestje, Slijm feestje, Mozaïek feestje, Muurhanger feestje, Galaxy feestje, Tie Dye feestje, Tie Dye War feestje en een Proefjes feestje gehad. Onderaan plaats ik van deze feestjes foto's met daarbij de link naar het Facebookbericht, waar je meer foto's kunt bekijken.

Maar er is veel meer mogelijk, we kunnen ook houten poppen aankleden, gutsen of servies beschilderen. Eigenlijk van elke workshop kunnen we wel een gezellig workshopfeestje maken!
Tot slot gaan we nog lekker pannenkoeken of een broodje knakworst eten.

"Prachtige ruimte voor onder andere kinderfeestjes. Het programma is goed voorbereid en er is meer dan voldoende materiaal voor eigen creaties. Dit allemaal onder goede begeleiding van Monique. Wij hebben genoten van het timmerfeestje. Zeker een aanrader."


De kosten zijn €19,00 per kind. En het minimaal aantal kinderen is 8. Ouders zijn gratis, omdat ik verwacht dat ze me wat helpen met o.a. het tussendoor afruimen van de tafel en het omkleden en schoonmaken van de kinderen.

 

Met minder kinderen komen mag uiteraard. Dan zijn de minimale kosten voor een kinderfeestje €150,00. In de Agenda van De Kliederschuur kun je zien welke vrijdag er nog plek is voor een kinderfeestje. En kun je een plekje reserveren.


Als dat gelukt is mag je in de webshop je tickets bestellen voor het Kinderfeestje. Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt besteld en wie er jarig is. Dan neem ik contact met je op en bespreken we de tijd en het thema. Vervolgens krijg je van mij hiervan een bevestigingsmail.

Mochten jullie onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het feestje door naar een volgende keer. 

Kinderfeestje Dansen in de Verf

En wist je dat er ook nog de mogelijkheid is tot een Kinderfeestje Dansen in De Verf! Dit doe ik samen met Roelien Polinder van Dansvlinders.

Tip!

Er is veel vraag naar de Kinderfeestjes, dus reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen! Zie hieronder veel voorbeelden van Workshop feestjes uit de Kliederschuur! Met link naar het Facebookbericht, waar je meer foto's.