Themafeestje

Op de vrijdagmiddag kun je in de Kliederschuur je kinderfeestje komen vieren. Na het zingen en het uitpakken van de cadeautjes, d.m.v. een spel, gaan we een cakeje versieren en opeten. Na het eten kleden we ons om en beginnen we met een 'korte' workshop.

Daarna gaan we spelen en kliederen, dit doen we in de Messy Play ruimte. Er staan daar verschillende creatieve activiteiten klaar. Allemaal passend bij het gekozen thema. Tot slot gaan we nog lekker pannenkoeken of een broodje knakworst eten.

Thema's waar je uit kunt kiezen zijn: Kliederfeestje, Dinofeestje, Paardenfeestje, Glitterfeestje, Dierenfeestje, Boerderijfeestje, Natuurfeestje, Voertuigenfeestje, Regenboogfeestje. Kijk maar eens bij de foto's. Heb je zelf een ander leuk idee voor thema dan hoor ik het graag!

De kosten zijn €19,00 per kind. En het minimaal aantal kinderen is 8. Ouders zijn gratis, omdat ik verwacht dat ze me wat helpen met o.a. het tussendoor afruimen van de tafel en het omkleden en schoonmaken van de kinderen.

 

Met minder kinderen komen mag uiteraard. Dan zijn de minimale kosten voor een kinderfeestje €150,00. In de Agenda van De Kliederschuur kun je zien welke vrijdag er nog plek is voor een kinderfeestje. En kun je een plekje reserveren.


Als dat gelukt is mag je in de webshop je tickets bestellen voor het Kinderfeestje. Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt besteld en wie er jarig is. Dan neem ik contact met je op en bespreken we de tijd en het thema. Vervolgens krijg je van mij hiervan een bevestigingsmail.

Mochten jullie onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het feestje door naar een volgende keer. 

Tip!

Er is veel vraag naar de Kinderfeestjes, dus reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen! Zie hieronder veel voorbeelden van Workshop feestjes uit de Kliederschuur! Met link naar het Facebookbericht, waar je meer foto's.

"Er zijn thema's voor de kinderfeestjes. Maar geen feestje is hetzelfde. Ik kijk naar de materialen die ik voor handen heb, wat ik al heb gebruikt gedurende de week en ik kijk naar de kinderen. De jongens van afgelopen vrijdag waren vluchtig en hadden meer zin in spelen dan in een workshop. Als ze de auto's en de dinos hadden schoongepoetst bij de grote wasbak had ik nog wat cools voordat we gingen eten. En hier mag ik dit leuke filmje van delen. Ze gingen met de spetters verf in hun oren naar huis."