Glow in the Dark Dans

In de Herfst en Kerstvakantie als het 's avonds vroeg donker is geven Roelien en ik de Workshop Glow in The Dark Dans. We maken eerst samen onze creatieve Glow In The Dark poppetjes van Glow Sticks. Dan leert Roelien de Kinderen een leuke dans aan. We plakken de Glow Stick poppetjes op, dan gaat het licht uit en geven we een mini voorstelling aan de ouders. 
Het is voor deze workshop handig om donkere of zwarte kleding aan te trekken. 

De kosten zijn 15,00 per persoon. Het is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. In de Agenda van De Kliederschuur kun je zien wanneer er weer een Workshop Glow in The Dark Dans op de planning staat. Hier kun je dan een plekje reserveren.

Als dat gelukt is mag je in de webshop een ticket kopen voor de Glow In The Dark Dans. Het ticket is geldig voor 1 persoon. Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer. Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt gekocht en voor wie het ticket is. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.