Feestje Dansen in de Verf

Op vrijdag middag kun je je kinderfeestje in De Kliederschuur vieren. Naast een thema of workshop feestje kun je ook kiezen voor een Dansen in de Verf feestje. We beginnen met zingen voor de jarige en het uitpakken van de cadeautjes door middel van een spel. Dan gaan we een mooi fotolijstje versieren. Als we deze klaar hebben gaan we beginnen met de Workshop Dansen in de Verf. Na de tijd maken we een mooie foto die je in je fotolijstje kunt doen. Dan sluiten we af met pannenkoeken of een broodje knakworst.

De kosten zijn 25,00 per persoon. Het is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Minimaal 10 en maximaal 12 kinderen. In de Agenda kun je zien op welke vrijdag middag er nog plek is voor een kinderfeestje. Hier kun je dan een plekje reserveren.

Als dat gelukt is mag je in de webshop een tickets kopen voor het Kinderfeestje Dansen in De Verf. Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het door naar een volgende keer. Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je de tickets hebt gekocht. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.