Dansen in de Verf Buiten

In schoolvakanties geven Roelien en ik de Workshop Dansen in De Verf. In de Lente en de Zomer doen we dit buiten. En in de Herfst en de Winter doen we dit binnen.

Je mag zelf een doek mee nemen. We zoeken een plekje uit en maken deze samen vast in de grond. We verven verf onder onze voeten en gaan samen dansen. Er worden steeds verschillende technieken toegevoegd aan de dans. En buiten kan dit natuurlijk nog wat gekker als binnen! Denk aan kleurenpoeder, waterballonnen gevuld met verf, spuiten met verf en gekleurde bellen. Er ontstaat een fantastisch kunstwerk! We halen het weer los dan krijg je het mee naar huis. 

De kosten zijn 15,00 per persoon. Het is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. In de Agenda kun je zien wanneer er weer een Workshop Dansen in de Verf Buiten op de planning staat. Hier kun je dan een plekje reserveren.

Als dat gelukt is mag je in de webshop een ticket kopen voor de Workshop Dansen in De Verf. Het ticket is geldig voor 1 persoon. Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer. Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt gekocht en voor wie het ticket is. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.

Dansen in de Verf Buiten geven we ook aan volwassenen. Komend voorjaar hierover meer informatie!