Dansen in de Verf Binnen

In schoolvakanties geven Roelien en ik de Workshop Dansen in De Verf. In de Herfst en Winter doen we dit binnen. En in de Lente en de Zomer doen we dit buiten.

Bij binnenkomst mag je een doek uitkiezen en je naam erop schilderen met mooie letters. Als iedereen er is gaan we beginnen. We verven verf onder onze voeten en gaan samen dansen. Er worden steeds verschillende technieken toegevoegd aan de dans. Denk aan tikken met een kwast met verf er aan op de muziek. Spetten met vliegenmeppers. Een balletje in een panty dippen in de verf en laten stuiteren op het ritme van de muziek. Er ontstaat een fantastisch kunstwerk! We knippen het uit en dan krijg je het mee naar huis. 

De kosten zijn 15,00 per persoon. Het is geschikt voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. In de Agenda kun je zien wanneer er weer een Workshop Dansen in de Verf Binnen op de planning staat. Hier kun je dan een plekje reserveren.

Als dat gelukt is mag je in de webshop een ticket kopen voor de Workshop Dansen in De Verf. Het ticket is geldig voor 1 persoon. Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer. Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt gekocht en voor wie het ticket is. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.

In het voorjaar plannen we ook een keer een workshop Ouder en Kind Dansen in de Verf in. En dansen in de Verf geven we ook aan volwassenen, alleen dan wel buiten. Komend voorjaar hierover meer informatie!