Baby Massage met Djoeke

Nieuwe lessenserie op 8, 15 & 22 Mei

 

Baby Massage lijkt mij een hele mooie aanvulling op alle activiteiten die we al doen in De Kliederschuur. Er is dan echt een hele mooie opbouw in de activiteiten. Van Baby Massage, naar Snoezel Uitje, Messy Play, Peuter en Kleuter Atelier, Kinderwerkplaats en dan de Workshops.

 

Vanaf Januari 2023 komt Djoeke Greaves Lord Wever van Babyspa De Spettertjes lessenseries baby Massage hier geven in De Kliederschuur. Suus en ik zijn in ieder geval van de partij! Ook gaan we deze maand nog een bezoekje brengen aan haar Babyspa. Want daar zijn we ook wel super nieuwsgierig naar geworden! Hieronder stelt Djoeke zich voor en legt ze uit hoe de lessen er uit gaan zien.

 

 

Even voorstellen: mijn naam is Djoeke Greaves Lord Wever (35) en ik ben moeder van twee kinderen van 4 en 6 jaar. Mijn passie voor kinderen is aardig gegroeid, ik heb jarenlange werkervaring op het kinderdagverblijf en ben begin 2022 mijn eigen Babyspa begonnen in Boijl genaamd “Babyspa de Spettertjes”. In mijn salon bied ik floatsessies en (baby)massages aan.

 

In mijn salon ontvang ik veel blije kindjes en ouders, maar de Babyspa is niet alleen een leuk en intiem uitstapje maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het is onder andere goed voor spieren en botten, bevordert het slaapritme, geeft verlichting bij darmkrampjes en zo zijn er meer nog meer voordelen.

 

 

Ik heb enorm veel zin om cursus te gaan geven in Baby Massage bij De Kliederschuur. Een nieuwe uitdaging en mooie aangelegenheid om veel moeders dit mooie intieme moment met hun kindje te laten ervaren.

 

Lessen:
Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt een algemene massage geven maar ook technieken leren om krampjes te verlichten, voorkeurshoudingen en overstrekken aan te pakken. Dit is heel fijn om te leren wanneer je net moeder bent geworden maar is ook uitermate geschikt voor ervaren moeders.

 

In de drie lessen die ik ga geven komen de verschillende technieken naar voren. Ik ga de technieken en bewegingen voordoen op mijn massagepop, zelf ga je direct met je kindje aan de slag. Tijdens de lessen is de mogelijkheid om je kindje te wegen. 

 

 

Wat neem je mee?
- Een lekkere warme doek waar jij je kindje even lekker in kan wikkelen.
- Eventueel wat extra voeding, na een massage kan je kindje (extra) honger krijgen. Het lichaampje wordt namelijk gestimuleerd.

 

Graag vlak voor de massage niet voeden, wanneer het buikje te vol zit tijdens een massage kun je krampjes of spugen ontwikkelen.

 

Ten slotte krijg je een mooie goodybag mee naar huis met:
- Een theorie kaart met de technieken erop die je geleerd hebt.
- Een flesje massage olie zodat je thuis ook heerlijk kan blijven masseren.
- Een kortingsbon voor een bezoekje bij Babyspa de Spettertjes.
- En extra nog een leuk presentje van De Kliederschuur (vanwege de aanbiedingen in januari!)

 

De kosten:
- 3 lessen van ongeveer 60 minuten* inclusief koffie en thee €90,-

 

* De tijd is moeilijk in te schatten want dit ligt ook aan de concentratieboog van het kindje op die dag. Sommige kindjes zijn na 10 min moe en dan gaan we niet verder. We blijven de gehele sessie naar het kindje kijken en letten op de signalen die het kindje afgeeft en daar spelen we op in.

 

De eerste lessenserie is op maandag 6, 13 en 20 februari van 10:00 tot 11:00 voor baby's van 6 weken tot 7 maanden in De Kliederschuur. Er is plek voor 6 baby's. Je kunt alvast een plekje reserveren in de online agenda van De Kliederschuur.